Всички видове системи за филтриране от АКВАФОР

Кани за пречистване на вода


    В новата разработка на модел кана на Аквафор за пречистване на вода се нарича „Тайм” при нея е залегнала концепцията за би полярен филтър. Идеята на инженерите и конструкторите е с по-малка височина филтърът да има два пъти по голяма скорост на пречистване, като същевременно увеличи контактът на водата със абсорбиращите съставки. Новият модел кана Аквафор „Тайм” съчетава в себе си умерен общ обем от 2,5 л.,с цел заемане на минимално място на кухненската мивка или в хладилника. Каната притежава класически дизайн и филтър от типа В 100-25 „Максфор”.

Обемът на каната 2,5 литра, 1,2/1,3
Капацитет на филтъра - 200 литра
   
Цена: 24.90лв.
броя  
 
Аквафор     АКВАФОР „Аметист” – кана за филтриране на вода от водопроводната мрежа. Оборудвана с индикатор, който ще Ви насочи кога следва да се замени филтриращият модул. Оптимално разпределение между обема на и фуния. Всички детайли на каната и филтъра са произведени от високо - качествена пластмаса, безвредна за употреба при храни сертифицирана по стандарт ICO. Използва филтриращ модул В100-25. Компактността на каната позволява да се побере във вратата на хладилника. Компактна, красива, функционална с цена без конкуренция в ценовия диапазон.
Обем 2,8 литра – разпределен 1,3 / 1,5
Ресурс на филтъра: 170 литра
Цвят: бордо
   
Цена: 26.90лв.
броя  
 
    Кана за пречистване на вода „Аквафор Гари” отличава се с внушителния си обем, и ергономична форма. Най-голямата водопречистваща кана произвеждана от „Аквафор” – препоръчва се за многочислени домакинства, където нуждата от голямо количество чиста вода е задължително. Изработена от висококачествена пластмаса – подходяща за досег със храни, и притежаваща ISO 9008, използваща сменяеми филтриращи модули В100-5/за пречистване на вода с нормална твърдост/, и В100-6/за пречистване на вода с повишена твърдост/, тя е задължителен помощник в кухнята. Водата пречистена с технологиите на Аквафор, е освободена от: хлор, тежки метали, пестициди, фенол, и много други, а себестойността и е в пъти по малка от бутилираната.
Габарити: 26,7 / 15,2 / 25,8
Обем общ 4,7 2,8/1,9
Ресурс 300 л.
   
Цена: 44.00лв.
броя  
 
Аквафор     В новата разработка на модела ката на Аквафор „Агат” е залегнала концепцията за би полярен филтър. Идеята на инженерите и конструкторите е с по-малка височина филтърът да има два пъти по голяма скорост на пречистване, като същевременно увеличи контактът на водата със абсорбиращите съставки. Новият модел кана Аквафор „Агат” съчетава в себе си голям обем 3,8 л.,класически дизайн и филтър от типа В 100-25 „Максфор”.
Моделът е подходящ за домакинства с 3 и повече членове.

Обемът на каната 3,8 литра
   
Цена: 36.00лв.
броя  
 
    Нов продукт, иновативна разработка, каната Aquaphor Лукс е предназначен за стилни хора, които ценят красотата и удобството. Характеризира се с малки размери и подобрен ергономичен дизайн. Уникалните плъзгащи се капачета позволяват водата да се налива без обичайните отваряния на капака - трябва само да кликнете върху бутона и да поставите каната под течаща вода.
Каната Aquaphor Лукс е кана от следващо поколение, с вграден датчик измерващ количеството вода преминало през филтъра и сигнализиращ за своевремената му подмяна.

Обем - 3.6 литра
   
Цена: 44.90лв.
броя  
 
    Най-компактният продукт на Aquaphor - кана модел „Ултра”. Тази пречистваща кана за вода е с работен обем 2.8 литра. Благодарение на малките си размери, тя не зема много място, което е важно, особено ако пространството в кухнята е ограничено.
Обем: 2.8 литра
Капацитет на филтъра: 300 литра
Цвят: синьо, червено
   
Цена: 34.99лв.
броя  
 
    Нов дизайн: кана Aquaphor Арт
Предназначена е основно за практичните хора. Водопречиствателите имат по-малък размер и по-ергономичен дизайн, в сравнение с нейния предшественик - каната Aquaphor Хари. Новият модел наследява оптимално съотношението между обема на фунията и каната, който е съответно 1.4 литра и 3.2 литра. Моделът позволява най-икономично използване на пространството в кухнята, както и минимално време, което да се отдели за зареждане на каната. Каните Aquaphor Арт са надежден продукт, създаден да запази здравето ви и да осигори на организма ви необходимото количество чиста питейна вода.
Обем: 3.2 литра
Капацитет на филтъра: 300 литра
   
Цена: 34.99лв.
броя  
 
    Обемът на модел Премиум е 3.8 литра, който го прави подходящ за четири и повече члено семейство. Моделът притежава стилен дизайн и е доказал функционалността си.

Моделът е в промоция и на същата цена нашите клиенти получават още един филтър, промоцията е валидна до изчерпване на количествата.
   
Цена: 38.90лв.
броя  
 
     Съвременен дизайн и малки размери. Универсален филтриращ модул с повишено антибактериално действие. Какво друго е необходимо за една пречистваща кана?
Вместимост: 3.5 литра
Капацитет на филтъра: 300 литра
цвят: бял, син, червен
   
Цена: 35.99лв.
броя  
 
     Aquaphor "Лайн" Водопречистващата кана е с нова още по практична форма.
Съчетава малки размери с класически дизайн. Вписва се добре в интериора на всяка кухня, но най-важното е, че е направена въз основа на новия модул В100-15. Този модул е изключително компактен и гарантира най-високо качество на пречистената вода.
Обем на каната: 3.2 литра
Капацитет на филтъра: 170 литра
   
Цена: 26.00лв.
броя  
 
     Промяната, направена в каната за пречистване на вода модел Аквафор „Стандарт”, е замяна на досегашния филтърен модул В100-5 с филтър В100-15. Това я прави още по-олекотена и функционална. Високото качество на питейната вода, пречиствана с филтри Aquaphor, се потвърждава от тестовете, проведени в Института по токсикология, както и руското министерство на здравеопазването. Освен това, филтрираната по този начин вода се препоръчва от Федералната служба за надзор и защита на потребителите.

Обем: 2.8 литра
Ресурс: 170 литра
   
Цена: 22.00лв.
броя  
 
Престиж     Новият модел кана за пречистване на питейна вода Аквафор "Престиж" е с вграден индикатор за смяна на филтъра. На предпазния капак има механизъм тип "хриле", който е предназначен за по-лесно наливане на вода, а освен това осигурява ефикасна защита срещу проникване на прах. Работи с универсален филтърен модул В100-5 с бактерицидна добавка. Обемът на каната е 3.0 литра.


Ресурс на филтъра: 300 литра
   
Цена: 37.99лв.
броя